Lisäsin reseptin Kotikokki.net -sivuille http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/233662/Burgundinpata hieman "siistittynä" versiona. Alkuperäinen respeti on 1960-luvulta, joten jouduin vähän modernisoimaan sitä. En esimerkiksi tiedä, mistä olisin saanut pekonia kamaran kera, joten ostin valmiiksi viipaloitua pekonia. En myöskään löytänyt tölkitettyä lihalientä, niin käytin lihaliemikuutioita. Pienet valkoiset sipulit korvasin säilykehyllyn hillosipuleilla.
Ranskalaisen keittiön salaisuudet -kirjaa saa edelleen ja aattelinkin sen jossain välissä hankkia itselleni. Kirjastosta lainasin 1968 suomeksi julkaistun version, joten on mielenkiintoista nähdä, onko uudempia versioita toimitettu nykyaikaisempaan muotoon. Vaikka vanhempaa versiota lukiessa huomaa, että eipä tuo ruuanlaitto loppujen lopuksi ole paljoakaan muuttunut 60-luvusta.
Valmista lihalientä pahvitölkissä löytyy Stockmannilta.
VastaaPoista